18 tot en met 28 augustus

Nadruk op biologisch eten op het Noorderzon Festival

Biologische burgers, poffertjes, suikerspin, taco's en saté… Op het Noorderzon festival is het allemaal verkrijgbaar. Het festival is naast cultureel, ook steeds meer culinair. Een stap op het terrein is voldoende om de tegemoetkomende geuren te kunnen ruiken.

Groningen staat dit jaar in het teken van de smaak, als smaakstad van 2011. Ook op het Noorderzon is daar aan gedacht, met aandacht voor speciale regionale producten met de nadruk op biologisch.

Voor wie de komende dagen nog een bezoek gaat brengen aan het festival, staan er voldoende eetgelegenheden te wachten waar men de ware smaak van het Noorderzon kan ontdekken.

Bron: Oog Radio en TV

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven