Ketenorganisatie Bionext verhuist naar nieuwe locatie

Op vrijdag 16 september verhuist Bionext naar een nieuwe locatie. De ketenorganisatie laat de tijdelijke huisvesting bij stadion Galgenwaard ('de skybox') achter zich en neemt haar intrek in een kantoor in Zeist. De locatie in Zeist is wat compacter en er kan gevarieerd worden met het aantal vierkante meters (bijvoorbeeld huur van vergaderruimtes). Dit zal direct kostenbesparend werken voor Bionext.

Op de dag van de verhuizing is Bionext niet bereikbaar per e-mail of telefoon. Daarna zijn ze bereikbaar op de gebruikelijke telefoonnummers en mailadressen (deze blijven ongewijzigd). Het nieuwe bezoekadres is Laan van Vollenhove 3221, 3706 AR in Zeist. Dit wordt ook het postadres.

Bionext

Bionext is de ketenorganisatie voor duurzame, biologische landbouw en voeding van het biologische bedrijfsleven (onder meer Biohuis/LTO Nederland, VBP en Vereniging Bioretail in oprichting). Doel van de organisatie is om een bijdrage te leveren aan de toekomstige kwantitatieve en kwalitatieve groei van de duurzame, biologische sector door belangenbehartiging, keten-innovatie projecten en communicatieprojecten in samenwerking met het bedrijfsleven.

Bionext is de organisatie achter kennisnetwerk Bioconnect, de campagnes Adopteer een Kip en Adopteer een Appelboom, het 'Lekker naar de Boer' weekend en magazine Smaakmakend.

Bron: Bionext

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.