Natural Products Expo Asia 2011: 25 tot en met 27 augustus

De negende editie van de Natural Products Expo (NPEA 2011) zal van 25 tot en met 27 augustus in Hong Kong plaatsvinden. Om precies te zijn in het Hong Kong Convention & Exhibition Centre Hall 1. Tijdens deze editie zullen allerlei producten gepresenteerd worden, waaronder voedsel en dranken, voedingssupplementen, cosmetica en huidverzorgingsproducten.

Er zullen meer dan 200 internationale en lokale exposanten staan. Om de status van de toonaangevende NPEA in de regio te verbeteren, zullen gedurende drie dagen ook diverse voorlichtingsbijeenkomsten worden gehouden. De organisatie werkt hiervoor samen met chef-koks en sprekers.

Op 24 augustus zullen diverse sprekers zich verzamelen bij de NutriCosmetic Summit Asia en de Nutracon Asia 2011. Zij geven een marktoverzicht en gaan onder meer in op de kansen op de markt. En Nutracon Asia 2011 biedt nieuwe inzichten voor alle industriële spelers in natuurlijke, biologische en gezondheidsproducten. Er zullen vier workshops worden gehouden: Functional Food & Beverage, Dietary Supplement, Cosmetische Regulations and Beaty&Wellness, evenals Organic Certification.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.