Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Leev introduceert het BIOTIME-concept

Leev.nu, een initiatief van Leo Voorwinden, brengt per 1 september een nieuw natuurlijk concept op de markt: BIOTIME. Deze zes producten komen rechtstreeks uit de natuur en zijn bovendien erg lekker!

De BIOTIME-lijn bestaat uit zes snackzakjes met combinaties van noten en fruit. Honderd procent natuurlijke producten die allen vol zitten met natuurlijke weldoeners als vitamines, mineralen en gezonde vetten. De combinaties zijn zowel naturel als hartig of met chocolade.

"De natuur bevat zoveel goeds van zichzelf. Wij hoeven er eigenlijk alleen nog maar een verpakking omheen te doen", vertelt Leo Voorwinden.


Geroosterde amandelen met hartige tamarikruiden. Noten & fruit met cashew, amandelen, sultana en kersen. Geroosterde zaden met pompoen, zonnebloem en soyaboontjes.

Lekker en eerlijk

De BIOTIME-producten van Leev zijn lekker en verantwoord. Alle producten zijn gemaakt van biologische grondstoffen en de chocolades zijn fairtrade. "Bij de ontwikkeling van de producten zijn wij gaan werken vanuit het principe dat gezond ook lekker kan zijn. Daarom deze unieke combinaties en lekkere chocolade."


Superfruit in chocolade met aardbei, framboos en bosbes. Geroosterde hazelnoten in melkchocolade. Noten&fruit in chocolade met cranberry, soya en hazelnoten.

Bereikbaar

"Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze producten bereikbaar zijn voor de gemiddelde consument. Daarom kiezen wij voor normale prijzen en distributie via gemakswinkels, benzinestations, horecagelegenheden of aan de kassa in de supermarkt. Zo is het voor iedereen eenvoudig om natuurlijk gezond te leven."

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: