Eerste bio-druiven van Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight overhandigd

Arnold en Hilde Jansen van Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight hebben de eerste druiven overhandigd aan de bewoners van De Nederhof in Honselersdijk. Dit keer geen veiling voor een goed doel of iets dergelijks, maar een gezellig en warm samenzijn in De Nederhof.

Het gebeurt niet vaak, dat een eerste product op deze manier wordt overhandigd: een lekker bakkie en daarna samen ge-mens-erger-je-niet. Vervolgens het moment: de overhandiging van het eerste kistje Blauwe Frankenthalers aan de bewoners. Toen het grote proefmoment: Mmm, wat zijn ze lekker.....

Afgesproken is dat de bewoners een keer op bezoek komen bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight aan de Zwethkade-zuid 45 in Den Hoorn. Eenieder is vanaf vrijdag 19 augustus weer welkom in kwekerij voor de lekkere volledig biologisch gekweekte druiven. Openingstijden: elke werkdag van 10:00 uur tot 17:30 uur en op zaterdag van 11:00 uur tot 16:30 uur.

Bron: Het Hele Westland

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.