Ruim assortiment biologische snacks van EKOPUUR

World Wide Food Trade zet onder het merk EKOPUUR haar eigen biologische snacks op de markt.

EKOPUUR Biologische Kipproducten

Het vlees voor de EKOPUUR biologische Kipproducten is afkomstig van biologische legkippen. De pluimveehouders van deze biologische legkippen hebben zich gebundeld in de leveranciersvereniging Biomeerwaardekip. Deze leveranciersvereniging heeft zich ten doel gesteld om de afzet van het vlees van deze biologische kippen te bevorderen.

Door een betere verwaarding van het vlees ontvangen de pluimveehouders een meerprijs. Tot nu toe worden de legkippen na een legperiode van ongeveer één jaar geslacht en voor het grootste gedeelte verwerkt door de gangbare levensmiddelenindustrie. De door de andere verwaarding verkregen meerwaarde van het biologische kippenvlees, komt voor een groot gedeelte bij de aangesloten pluimveehouders terecht. Zij zijn daardoor beter in staat om een gezond renderend bedrijf te runnen.

Het EKOPUUR biologische Kipsnacks-assortiment bestaat uit: KipNuggets, KipBurgers, Kip Kaas-Spinazie Schnitzel, Kip krokant Schnitzel.

Naast de EKOPUUR KipSnacks vermarkt WWFT tevens andere snacks zoals beefburgers, gehaktballen, kroketten, frikadellen, kaassoufflés en dergelijke. Evenals mini-beefburgers, party-gehaktballetjes, bitterballen, mini-frikandellen, mini-kaassoufflés en worstenbroodjes en saucijzenbroodjes.

Het EKOPUUR assortiment bevat tevens een range drogeworstsoorten, zoals: salami, cervelaat en chorizo.


 

EKOPUUR biologische soepen en ragouts

Binnenkort introduceert World Wide Food Trade onder het merk EKOPUUR een assortiment Kippenbouillons, soepen en ragouts (introductie gepland september/oktober).

Voor de groep consumenten die liefhebber zijn van Slow-Cooking. worden dan ook biologische leghennen aangeboden onder de naam EKOPUUR Oma's Soepkip.

EKOPUUR is verkrijgbaar voor de retail- consumentenmarkt en de horeca, catering en institutionele markt. Het assortiment wordt op de drogeworstsoorten na diepgevroren uitgeleverd. In overleg is voor zover van toepassing dagverse levering ook mogelijk.

Daar World Wide Food Trade van de voorraad van de diverse diepvries EKOPUUR-producten op één locatie heeft staan, is afname van kleinere hoeveelheden per soort in overleg mogelijk. Er wordt dan uitgegaan van gecombineerde leveringen op één pallet. Bij afname van minder dan één pallet worden geringe meerkosten in rekening gebracht.

Voor meer informatie: Max Vos, www.worldwidefoodtrade.nl, 022 9542506.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven