Boerin Amy Delvin vind de man van haar dromen in duurzame landbouw

Het laatste wat je in de duurzame slateelt zou verwachten te vinden is een man. Maar dat is juist wat Amy Delvin van Delvin Farms overkwam toen ze in Gallatin in contact kwam met Brandon Tavalin van Green Market Farm, tijdens een studie over duurzame landbouwtechnieken in 2010.

Amy herinnert zich de ontmoeting met hem niet meer, maar Brandon nog wel. "Ik keek naar je en je was de mooiste boerin die ik ooit had ontmoet, en ik wenste dat ik je kon leren kennen." Volgens hem hebben ze elkaar overigens al eerder ontmoet, namelijk toen Amy in 2009 sprak tijdens een bijeenkomst over familiebedrijven bij de 'Tennessee Organic Growers Association'.

Ze aarzelde om met hem te daten, omdat hij jonger was, maar zijn doorzettingsvermogen heeft zijn vruchten afgeworpen. "Hij trok me over de streep", zegt ze. "Naast zijn doorzettingsvermogen, is hij zacht en zorgzaam, een harde werker en erg slim."

Na slechts zeven maanden daten, vroeg Brandon haar tijdens een diner ten huwelijk. Zeven maanden daarna trouwden ze, ten overstaan van 200 gasten.

"Sinds ons trouwen is Brandon in ons bedrijf actief. Het is heel mooi om nu samen te werken", zegt Amy. "En hoewel we niet altijd aan dezelfde kant van de boerderij werken, is het leuk om samen te lunchen en om zo nu en dan elkaar midden op de dag stiekem te kussen."


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven