20 augustus biologische picknick in park Sonsbeek in Arnhem

Op zaterdag 20 augustus organiseren de Arnhemse StoereVrouwen een biologische picknick in Arnhem. Biologisch eten heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. Een groot deel van de Nederlanders koopt al regelmatig biologisch omdat het staat voor goed en lekker eten, afkomstig van duurzame landbouw. Ook steeds meer koks zijn er dol op. Dit weten de StoereVrouwen al jaren natuurlijk, maar toch lijkt nog niet iedereen overtuigd.
 
Om biologisch eten onder de aandacht te brengen wordt op zaterdag 20 augustus een biologische picknick in park Sonsbeek in Arnhem georganiseerd. Deelnemers worden getrakteerd op een heerlijke lunch, bestaande uit biologische en lokale producten. De kosten zijn vijf euro (ter plekke te voldoen). Deelnemers moeten hun eigen bordje, bestek en kleedje meenemen, de rest wordt door de StoereVrouwen geregeld.

Onder de picknickers worden drie rijkelijk gevulde picknickmanden van de HEMA verloot - handig voor achterop de fiets. Aanmelden kan door te mailen naar: regimentarnhem@gmail.com

Bron: Arnhem dichtbij


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.