Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'If it makes you healthy'

Zoveel mogelijk biologisch in kookboek Sheryl Crow

Naast haar eigen concerten heeft Sheryl Crow deze zomer ook 'special guest'-optredens gegeven met Kid Rock. Vergeleken met vroeger heeft ze haar privéleven aanzienlijk veranderd. Haar eetgewoonten zijn hier een goed voorbeeld van. Crow heeft vijf jaar geleden de keuze voor de keuze voor gezonde voeding gemaakt. Dit na haar moedige strijd tegen borstkanker en nadat ze de beslissing had genomen om haar twee zonen, Wyatt en Levi alleen op te gaan voeden.

"Sindsdien zie ik voeding als hulpmiddel om gezond te blijven. Ik begon een samenwerking met chefkok Chuck White in Nashville. Hij is zeer goed thuis in ziektebestrijdende componenten in voeding."

Nu hebben de twee samen een kookboek uitgebracht: 'If it makes you healthy'. Het boek staat vol met recepten, waarbij de focus ligt op biologisch, seizoensgebonden, vitaminerijk en lokaal geteeld. Crow geeft toe dat het vrijwel onmogelijk is om alleen biologisch voedsel te eten, vooral wanneer ze op weg is.

"Ik sjoemel zo'n tien tot vijftien procent, maar probeer daar waar het kan voor biologische ingrediënten te kiezen." De zangeres erkent dat biologisch eten duurder is, maar de voordelen wegen hier voor haar duidelijk tegenop. "Het is zeker duurder, maar het is de moeite waard als je kijkt naar wat het voor je gezondheid oplevert."

Publicatiedatum: