Sunval gaat assortiment biologische babyvoeding invoeren in Egypte

Het Duitse bedrijf Sunval Nahrungsmittel zal samen met de Hendawy-Group een assortiment biologische babyvoeding van Demeter-kwaliteit in Egypte invoeren. Het assortiment zal in eerste instantie alleen bij de apotheken te verkrijgen zijn.

William Mehany, directeur van het in Egypte opgerichte bedrijf Ramco Pharm, zal als exclusief distributeur de Sunval-producten aan 70.000 apotheken gaan leveren. Het is nog niet duidelijk in hoeverre de ziekenhuizen, kinderdagverblijven en andere afzetkanalen kunnen deelnemen aan de distributie.Sunval Nahrungsmittel is een pionier op het gebied van biologische babyvoeding en is als fabrikant al meer dan 60 jaar actief op dit gebied. De internationale fabrikant werkt onder eigen- en handelsmerken. Alle producten zijn van 100 procent biologische kwaliteit op Europees niveau of van hoogwaardige biologische kwaliteit, zoals Demeter of Bioland. 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.