Campagne Spain’s most wanted

Nieuw in Nederland: biologisch wijnmerk Parra By the Grape

Nieuw in Nederland: een modern biologisch wijnmerk (een serie van rood, wit en rosé) voor de aantrekkelijke prijs van 4,99 euro. Het merk heet Parra By the Grape en de wijnen zijn sinds 8 augustus te koop bij PLUS supermarkt – uitgeroepen tot beste wijnsupermarkt van Nederland – en bij de webshop van By the Grape. Het merk is het resultaat van de samenwerking tussen wijnportal By the Grape en het Spaanse, biologische wijnbedrijf Parra Jiménez.

De wijnen werden geselecteerd door Nicolaas Klei en van proefnotities voorzien door Onno Kleyn. Bovendien zijn ze geproefd en goedgekeurd door sterrenchefs als Peter Gast ('t Schulten Hues, Zutphen) en Manuel de la Osa (Las Rejas in de Spaanse streek La Mancha), die zegt: "Wijnen met zo’n smaakpalet verdienen bij iedere wijn- en eetliefhebber een vaste plek in huis."


Campagne: Spain's most wanted

De introductie van de wijnen in Nederland en uiteindelijk in heel Europa wordt ondersteund met een campagne in By the Grape Magazine, op www.bythegrape.com en op www.parrabythegrape.com, onder de titel Spain's most wanted. De bijbehorende muziek werd gemaakt door filmcomponist Herman Witkam; de foto's – waarop de makers van de wijn, drie Spaanse broers, te zien zijn in een filmische sfeer van verleiding en passie – zijn van reclamefotograaf Peter Casell. Consumenten die foto's van zichzelf in dezelfde stijl uploaden, kunnen een reis naar Spanje winnen. En voor de kookliefhebbers creëerde chef-kok Peter Gast bij elke wijn een recept.


Bijzonder wijnbedrijf

Wijnbedrijf Parra Jiménez is gevestigd in het onherbergzame La Mancha. Het wordt gerund door drie broers, die behalve biologische wijn ook manchegokaas produceren (van de melk van een eigen schaapskudde), knoflook verbouwen en een truffelveld hebben. De broers maken al jaren de biologische huiswijn voor PLUS; een wijn die populair is bij zowel wijndrinkers als wijnschrijvers. Voor Parra By the Grape gebruiken ze uitsluitend authentieke Spaanse druivenrassen.


Het verhaal in By the Grape Magazine

Kopers van Parra By the Grape kunnen het bijzondere verhaal van de broers en hun wijnen lezen in de Spanjespecial van By the Grape Magazine. Het tijdschrijft verschijnt in een oplage van 55.000, waarvan PLUS er van 7 tot en met 12 november 30.000 cadeau doet bij de wijnen.


By the Grape

By the Grape is een veelzijdig bedrijf dat bestaat uit een wijnportal en webshop. Tweemaal per jaar geeft het bedrijf een papieren wijntijdschrift uit; daarnaast kwam het als eerste met een internationaal wijntijdschrift dat speciaal voor de iPad werd gemaakt.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven