Biologisch certificaat voor diervoederadditief Orego-Stim in Australië

Orego-Stim van Meriden Animal Health, mag in Australië het keurmerk voeren voor biologisch diervoederadditief. Het product is gecertificeerd voor gebruik in biologische systemen in Australië door het Bio-Dynamic Research Institute.

Biologische veehouderij

Orego-Stim is al gecertificeerd door biologische boeren en telers voor gebruik in de biologische houderijsystemen, om ervoor te zorgen dat het kan worden opgenomen in het dieet, hetzij via het drinkwater of via het voer van biologisch gehouden pluimvee en varkens.

Duurzame ingrediënten

"De certificering verzekert dat er geen chemicaliën zijn gebruikt bij de fokkerij", zegt, Inga Shahin, specialist regelgeving. "Het gebruik van biologische producten is een manier om het gebruik van gezonde, traceerbare en duurzame ingrediënten in het diervoeder te verzekeren."

Waarde toevoegen

Damian Moore, directeur van Feed Safety, vervolgt: "Er zijn maar weinig biologische diervoederadditieven op de Australische markt. Nu Orego-Stim goedkeuring heeft gekregen, hebben biologische boeren een grotere keuze bij het selecteren van geschikte toevoegingsmiddelen die hun productiesystemen wezenlijke voordelen kunnen bieden qua productie en diergezondheid. Orego-Stim is een product dat echt waarde kan toevoegen aan activiteiten in de biologische landbouw."

Prestaties verbeteren

Orego-Stim is een 100 procent natuurlijk diervoederadditief dat wereldwijd wordt gebruikt in de diervoeding om de algemene prestaties te verbeteren en te maximaliseren en daarmee het financiële rendement te verhogen.

Bron: Plattelands Post

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven