3 tot en met 7 oktober 2011

Economische missie Mozambique met staatssecretarissen Bleker en Knapen

Wilt u Mozambique beter leren kennen en potentiële (zaken)partners ontmoeten? Tijdens deze economische missie brengt u een bezoek aan Maputo (3-6 oktober) en aan Chimoio (6-7 oktober) waar u kennismaakt met het Beira Agricultural Growth Corridor initiatief. Investeringen in landbouw, water voor voedsel en geïntegreerd waterbeheer staan centraal. Afhankelijk van de aard van de deelnemende bedrijven en kennisinstellingen wordt in een later stadium besloten of een deel van de delegatie een bezoek brengt aan Beira.
U kunt erbij zijn.
 

Focus op sectoren

Voor deze missie nodigen wij bedrijven en kennisinstellingen uit die actief zijn in de sectoren:
  • Voedselzekerheid (landbouw, rurale ontwikkeling en voedselverwerking)
  • Water
De gekozen sectoren sluiten aan op de bestaande relaties of recente ontwikkelingen in Mozambique die mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen creëren.
 

Bedrijvenprogramma

Zakelijke kansen staan centraal tijdens deze missie naar Mozambique. Op het programma staan onder meer (collectieve) matchmaking, een Workshop Water Mondiaal en een Holland Trade Dinner waarvoor u uw zakelijke relaties kunt uitnodigen. De aanwezigheid van staatssecretaris Bleker (Economische Zaken, Landbouw en Innovatie) en staatssecretaris Knapen (Ontwikkelingssamenwerking) biedt u een unieke kans om op hoog niveau contacten te leggen. Ook kunt u gesprekspunten aankaarten die de bewindspersonen namens u met hun Mozambikaanse counterparts kunnen bespreken.

NL EVD Internationaal, unit Missies, Projecten en Evenementen, telefoon: (088) 602 10 78, e-mail: jos.hermsen@agentschapnl.nl

Aanmelden

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.