Biologisch diner opwarmer voor dance-, art- & food-festival Pakhuis

Met dit keer maar liefst acht Dance Area's, organisaties uit heel Nederland, een bijzonder diner en een voorprogramma waar je geen nee tegen kan zeggen, is Pakhuis wéér gegroeid. Op twee verdiepingen en nóg meer vierkante meters Westelijk Handelsterrein. De beste dance, van house tot techno en van IDM tot electro. Pakhuis is, zoals altijd, een samenwerking van vele creatieve organisaties met verschillende stijlen, maar één gedeelde liefde: de betere elektronische dansmuziek.

Bij Pakhuis is er elke keer de gelegenheid om met de dj's, de Pakhuis crew en vrienden te eten. Samen met de Zegro is er een uitgebreid buffet samengesteld bestaande uit een selectie producten uit hun biologische assortiment.
 
Het heeft volgens de organisatie dus geen zin om zelf te koken of duur uit eten te gaan. Vanaf 19:00 uur tot 22:00 uur wordt voor slechts 5 euro extra dit 'all you can eat' biologisch diner als opwarmer voor de avond. Pakhuis wil de prijzen binnen de perken houden. De kaarten voor de avond en nacht (vanaf 22:00 uur) kosten 17,50 euro. Kaarten inclusief het 'all you can eat' biologisch diner (vanaf 19:00 uur) zijn 17,50 euro + 5 euro.

Voor meer informatie: www.pkhs.nl

Bron: Partyscene

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.