Soil & More op televisie in documentaire 'Aid or Trade'

Eind vorig jaar is Soil & More International (SMI) benaderd door MVO Nederland om mee te werken aan een documentaire met als thema 'Aid or Trade'. SMI staat bij MVO Nederland bekend als koploper en heeft ermee ingestemd. Daartoe zijn er opnamen gemaakt bij Soil & More Egypt. Zie hier een link naar het resultaat. In de aflevering (3:35 minuten) legt Tobias Bandel, mede-eigenaar van SMI, uit wat er precies in Egypte gedaan wordt. Verder worden er diverse andere personen uit Egypte aan het woord gelaten. Recent was deze aflevering ook te zien bij RTL.Soil & More zet composteringsprojecten op in verschillende landen. Steeds meer producenten gebruiken deze organische compost ter verbetering van hun bodemvruchtbaarheid en het besparen van water. Naast vele bedrijven in de agf-branche werkt SMI ook rechtstreeks samen met grotere partijen als Unilever, Dole, COOP en Marks & Spencer. Verder is SMI heel ervaren met Carbon – en Water Footprinting om dit als tool te gebruiken voor organisaties om te verduurzamen.

Neem voor vragen naar aanleiding van dit bericht contact op met Miriam Bogatzki: 088 0079501 of miriam.bogatzki@soilandmore.com

Klik hier om een kijkje te nemen op de onlangs geheel vernieuwde website.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.