Een duurzaam cadeau geven wordt nog makkelijker met de EcoKadobon

De EcoKadobon maakt het geven van een duurzaam cadeau nog makkelijker. Dit is namelijk een duurzame online cadeaubon die bij vele leuke milieuvriendelijke webwinkels te besteden is. De EcoKadobon kan direct uitgeprint worden, je ontvangt de bon dan als PDF-bestand. Liever per post? Dat kan ook, je krijgt de bon dan binnen 24 uur thuisbezorgd.

Gemak dient nu dus ook de milieubewuste mens: het ideale cadeau is nu gewoon online te bestellen en je hebt het direct in huis: de EcoKadobon. En het mooiste is: je geeft niet alleen de ontvanger een bijzonder cadeau, de maker profiteert mee want de producten zijn fairtrade, duurzaam en biologisch.

Direct na aanschaf van de EcoKadobon kun je deze afdrukken (een mooi vormgegeven PDF-bestand) of je kan ervoor kiezen om de bon, zelfs met een persoonlijke boodschap, op te laten sturen naar de ontvanger. Dit kan per mail of per post. Het geven van een bon was nog nooit zo persoonlijk. Ook erg handig voor een 'op de valreep' cadeautje of als het weer er niet toe uitnodigt om stad en land af te zoeken voor het perfecte geschenk.Op de site www.ecokadobon.nl zijn de verschillende webwinkels te vinden waar de bon besteed kan worden. De ontvanger kan bijvoorbeeld zijn of haar eigen verwenpakket samenstellen met biologische thee en natuurlijke cosmetica of biologisch beddengoed van Pure Coverz. Maar er kan ook worden gekozen voor een nieuwe set stijlvolle eco-yogakleding of een mooie duurzame tas of jas van het hippe merk de Groene Knoop. Geef dus net dat beetje extra: geef groen.

De EcoKadobon is een initiatief van EcoGoodies, hét overzicht van de beste milieuvriendelijke webwinkels, in samenwerking met Kadobon Online.

Klik hier voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven