In eerste instantie lijkt Biologische Snacksalon 't Wethoudertje in Amsterdam eigenlijk in alles op een gewone snackbar. Een vitrine met gekoelde snacks, witte tegels aan de muren en een lichtgrijze houten vloer.
Ook de witte tafeltjes met simpele stoeltjes verraden niets bijzonders. Ja, en een oud-Hollandse staartklok. Die hebben ze weliswaar niet overal, maar is eigenlijk al net zo oer-Hollands als de snackbar zelf. Maar het eten… dat is echt een ander verhaal.
Natuurlijk hebben ze hier ook gewoon frites, frikandel of berenhap. Maar dan wel biologisch, net zoals de scharrelknakworstjes. En je kunt het ook een stapje culinairder maken met de kaascroquetten van Holtkamp, de butterflygarnalen, de geitenkaasmedaillons of de culinaire bitterballen van chef Thor met bijvoorbeeld Italiaanse gorgonzola, verse bladspinazie, pittige Parmezaan en nootmuskaat.
Bron: Elsevier

Abonneren
Vacatures
- Manager Dienstverlening
- (junior/aankomend) Sales Manager
- Teeltspecialist Flower Trials & Home Garden
- Commercieel Directeur
- Warehouse Quality Control
- Operationeel manager / MT-lid
- Product Manager speciale orchideeën
- Supply Chain Manager
- Vice President of Growing Operations
- Administratief medewerker
Biologisch snacken bij Snacksalon 't Wethoudertje
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-11-20 "Chefs waarderen de frisse smaak en de biologische herkomst"
- 2023-11-14 Negenentwintigste Anne&Max geopend in Nijmegen
- 2023-11-10 Basisschoolleerlingen verrast met biologisch ontbijt
- 2023-11-09 Makro Nederland 'technisch failliet' door megaverlies
- 2023-11-06 Fotoreportage Organic Foodfair ter ere van 30-jarig bestaan BD-Totaal
- 2023-10-31 Naturland promoot biologisch met foodtruck
- 2023-10-27 De Nieuwe Winkel opnieuw uitgeroepen tot beste groentenrestaurant ter wereld
- 2023-10-10 EKO-goud voor SLA Amersfoort
- 2023-10-03 Chef Estée Strooker geeft klassieke gerechten een rode bieten-twist in pop-up Bar Bietstro
- 2023-09-20 EKO-restaurants pakken prijzen bij Gaia Green Awards
- 2023-09-19 Nederlanders besteden recordbedrag aan consumptie buitenshuis
- 2023-08-31 Met de boer aan tafel bij The Harvest
- 2023-08-21 Werkspoorcafé De Leckere overgenomen door speciaalbiercafé De Proefzaak
- 2023-08-08 "Het maakt mij niet uit of ik voor 50 of 500 man kook"
- 2023-08-07 Raamsticker vertelt consument waar hij welkom is met eigen beker en bakje
- 2023-07-17 "Gemaakt van citroenen die een klein deukje hebben"