In eerste instantie lijkt Biologische Snacksalon 't Wethoudertje in Amsterdam eigenlijk in alles op een gewone snackbar. Een vitrine met gekoelde snacks, witte tegels aan de muren en een lichtgrijze houten vloer.
Ook de witte tafeltjes met simpele stoeltjes verraden niets bijzonders. Ja, en een oud-Hollandse staartklok. Die hebben ze weliswaar niet overal, maar is eigenlijk al net zo oer-Hollands als de snackbar zelf. Maar het eten… dat is echt een ander verhaal.
Natuurlijk hebben ze hier ook gewoon frites, frikandel of berenhap. Maar dan wel biologisch, net zoals de scharrelknakworstjes. En je kunt het ook een stapje culinairder maken met de kaascroquetten van Holtkamp, de butterflygarnalen, de geitenkaasmedaillons of de culinaire bitterballen van chef Thor met bijvoorbeeld Italiaanse gorgonzola, verse bladspinazie, pittige Parmezaan en nootmuskaat.
Bron: Elsevier
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2022-05-24 Telers en chefs ontmoeten elkaar op de Rungis Food Fair
- 2022-05-23 Royal Spelt opent eigen bitterballen- en krokettenfabriek
- 2022-05-20 De Nieuwe Winkel verkozen tot Beste Biologische en Groenterestaurant
- 2022-05-18 Aantal foodtruckondernemingen sinds 2017 verdubbeld
- 2022-05-17 Marktplaats voor horeca met overschotten en imperfecte producten
- 2022-05-17 Woonzorgcentrum en biopluktuin starten samenwerking
- 2022-05-16 Anne&Max zet hotelketen voor insecten op
- 2022-05-13 Bij SLA eten kinderen tot en met 10 jaar gratis
- 2022-05-11 "We kunnen nu eindelijk ons pand in zijn volledigheid benutten"
- 2022-05-10 Anne&Max opent 25e vestiging
- 2022-05-10 5 nominaties voor Beste Biologische Restaurant
- 2022-05-04 "Na twee aspergeseizoenen die getekend werden door Corona, knallen we nu nog meer dan voorheen"
- 2022-05-03 The Farm Kitchen lanceert Climate Positive Award
- 2022-04-28 Bio-ijsthee Anne&Max nu ook verkrijgbaar voor thuis
- 2022-04-20 CDA-fractie tegen plan van eigen Wetenschappelijk Instituut voor minimumleeftijd fastfood
- 2022-04-07 Initiatiefnemers Eerlijk eten uit de streek bereiden complete lupine maaltijd bij DID-IT
- 2022-04-06 Luxe thuis dineren met Bio Proeflokaal @home
- 2022-03-29 Restaurant Logica maakt tafels van afgeschreven terrasbanken
- 2022-03-16 Horecabeurs Goes sterk terug in 2022
- 2022-03-01 Duurzame horecalocatie kunnen nu aangemeld worden voor Gaia Green Awards