Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Oud-werknemer uit forse kritiek op het beleid van Whole Foods

Een voormalig werknemer van Whole Foods Markets in Toronto beschuldigt de supermarktketen van het onderbetalen en slecht behandelen van werknemers. Dit deed hij in een brief die hij naar het hele bedrijf heeft gestuurd. De oud-werknemer noemt Whole Foods een 'faux hippy Walmart'. Hij claimt dat Whole Foods haar eigen bedrijfsfilosofie negeert. Dit door niet goed te recyclen, voedsel dat aan armen geschonken kan worden weg te gooien en door medewerkers overmatig gebruik te laten maken van latexhandschoenen. En alsof dat nog niet genoeg is, beweert hij ook nog eens dat de keten medewerkers onderbetaalt en slecht behandelt.

Volgens New York Magazine is de brief wel doorweven met humor. Hij is ook via internet te lezen. Klik hier voor de brief.

De woordvoerder van Whole Foods reageert als volgt: "Wij zijn het niet eens met de uitspraken van dit voormalige lid van ons team, en we wensen hem het allerbeste in zijn verdere loopbaan."

Publicatiedatum: