Alnatura genomineerd voor Duitse duurzaamheidsprijs

Alnatura is voor het derde achtereenvolgende jaar genomineerd voor de Deutschen Nachhaltigkeitspreis genomineerd. Het is hiermee één van de meest duurzame bedrijven in Duitsland. De prestigieuze prijs (onder beschermheerschap van Angela Merkel) wordt toegekend aan bedrijven die economisch succes combineren met sociale verantwoordelijkheid en bescherming van het milieu. De prijsuitreiking zal op 4 november in Düsseldorf plaatsvinden.

"Alnatura wordt veelal geprezen als pionier in de verkoop van biologische producten", verklaarde de jury de nominatie. "Deze nominatie is echt een bevestiging voor ons. Het geeft aan dat het zeker zin heeft om meer duurzaam te handelen. We kijken er naar uit om deze werkwijze voort te zetten en verder te verbeteren", zegt Götz Rehn, oprichter van Alnatura.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.