"Er zijn nog eens 200 bio-producten bijgekomen"

Biologische producten lopen goed bij Plus Supermarkt in Maarn

Veel meer ruimte en een veel groter assortiment. "De tijdelijke locatie hier op het Buntplein is een echte verademing", aldus Theo van Schaick, die de Plus Supermarkt in Maarn runt. Dat het tijdelijke bouwwerk van tentzeil is en de vloeren van hout, neemt hij op de koop toe.

De nieuwe locatie bevalt Van Schaick goed. "We staan de klanten niet meer in de weg bij het vakken vullen, de paden zijn een stuk breder." Ook van bezoekers van zijn zaak hoort de supermarkteigenaar alleen maar goede geluiden. Niet gek, want het assortiment is uitgebreid met negenhonderd extra kruidenierswaren en ook de versafdelingen hebben veel meer keuzemogelijkheden. Bovendien zijn er nog eens tweehonderd biologische producten bij gekomen. Van Schaick zelf staat er van te kijken hoe goed al die producten lopen. "Je kan hier nu volledig biologische maaltijden samenstellen."

Naast de al vertrouwde lekkere wijnen biedt De Plus in Maarn nu ook top 5 wijnen aan, die te vinden zijn in een apart meubel. En naast de bio-huiswijn zijn er nu ook
Fairtrade wijnen te vinden in de schappen. "Bovendien is er nu ook één wijn die geheel sulfietvrij is." Uitgewerkt is Van Schaick nog zeker niet. In 2013 hoopt hij in het nieuwe winkelpand in het centrum van Maarn te zitten. "En dan wil ik graag Plus Briljant supermarkt worden. Dat zijn echt mooie winkels."

Klik hier voor meer informatie.

Bron: Nieuwsblad De Kaap

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven