Natrada introduceert biologische olijfolie Serra di Mezzo

Natrada is importeur en groothandel voor de olijfoliën van Serra di Mezzo (Sicilië). Serra di Mezzo wordt internationaal geroemd en behoort tot de top 10 van beste olijfolie van Italië. Serra di Mezzo olijfoliën worden al veel gebruikt in restaurants, maar het is de wens van Natrada de oliën in Nederland nog bekender te maken.

Natrada biedt een keuze van acht verschillende oliën om voor ieder gerecht een passende begeleider te hebben. De olijfoliën van Serra di Mezzo zijn extra vergine olijfoliën met de perfecte balans tussen smaak, kwaliteit en traditie. De harmonieuze oliën komen het beste tot hun recht als ze niet worden verwarmd. Ze zijn in het algemeen te gebruiken op een verscheidenheid aan bereide maaltijden. Maar passen bijvoorbeeld ook perfect in sauzen, bij voorgerechten, gegrilde vis en vlees, brood, soepen, peulvruchten, 'bruschetta' (geroosterd brood), salades, tomaten en andere groenten. De olijfolie van Serra di Mezzo is alom gewaardeerd door deskundigen, de haute cuisine, en in het algemeen door liefhebbers van goede smaak.

Klik hier voor meer informatie.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.