Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Workshops voor deelnemers van de Puur Restaurantweek 2011

Vanaf medio september zijn er 6 gratis workshops voor restaurants die mee willen doen aan de Puur Restaurantweek 2011.

De workshops worden gehouden in samenwerking met horecagroothandels en -leveranciers. Ze zijn bedoeld ter inspiratie en als voorbereiding op de Puur Restaurantweek.

Informatie

Er wordt informatie gegeven over de verkrijgbaarheid van biologisch voedsel, fairtrade-producten en duurzame vis. Ook ontvangen restaurateurs een toolkit over hoe ze zelf deze duurzame producten kunnen bestellen en ontvangen ze tips over de presentatie van duurzame producten en gerechten op de menukaart.

Workshops

De workshops vinden plaats op de volgende data.
  • Donderdag 15 september 14:00 - 16:00 uur (Sligro Groningen)
  • Donderdag 15 september 17:00 - 19:00 uur (Sligro Groningen)
  • Maandag 19 september 10:00 - 16:00 uur (Q-Vis Scheveningen)
  • Donderdag 22 september 14:00 - 16:00 uur (Sligro Den Haag)
  • Donderdag 22 september 17:00 - 19:00 uur (Sligro Den Haag)
  • Donderdag 06 oktober 14:00 - 17:00 uur (BD-Totaal Houten).

Meedoen aan de workshops en de Puur Restaurantweek is volledig gratis. Ramon Beuk is dit jaar ambassadeur van het event.

Bron: Horeca Entree
Publicatiedatum: