Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische boerderijen van BIC organiseren zomeruitjes

De zomer is begonnen: lange dagen vol zon liggen in het verschiet. Consumenten die een last minute reis plannen naar de zon, kunnen ook kiezen voor een bezoek aan de biologische boerderij. De leukste uitjes vinden deze zomer plaats in eigen land: bij de boer en de boerin. De biologische boerderijen van Netwerk Biologische InfoCentra (BIC) organiseren de ideale zomeruitjes voor jong en oud. Of bezoekers nu actief de handen uit de mouwen willen steken of juist bourgondisch en culinair wil genieten – allerlei activiteiten zijn mogelijk op de biologische bezoekboerderij. En bij minder mooi zomerweer is er binnen voldoende te doen.


 
 
Biologische InfoCentra (BIC) zijn bezoekboerderijen, verspreid over heel Nederland, waar gasten van harte welkom zijn om te zien, horen, voelen, proeven en ruiken hoe biologische producten tot stand komen. Een aantal boeren en boerinnen met een bezoekboerderij gaan nog een stapje verder en bieden de komende zomer en herfst interessante en smaakvolle arrangementen en workshops aan. De beleving van het boerenbedrijf en bourgondisch genieten van verse biologische producten staan hierin centraal.
 
Klik hier om voorbeelden van de ideale uitjes te bekijken.
Publicatiedatum: