Duurzaam assortiment

Miccaffé opent vestiging in de Hogeschool van Amsterdam

Micaffè groeit en bloeit. De espresso- en sandwichformule van Maas International opende onlangs de negende vestiging in de Hogeschool van Amsterdam (HvA, totaal 6 locaties). En dit is een vernieuwde variant van het concept.

Aan het woord is Jochem Snels, general manager Micaffè binnen Maas International. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, uitrol en exploitatie van micaffè. "En alle seinen staan op groen voor de verdere expansie van de formule. In binnen en buitenland. Het concept slaat namelijk breed aan en het geloof om het verder uit te bouwen is volop aanwezig", aldus de enthousiasteling. De vestiging in de HvA is de negende micaffè in Nederland. Voor september en december staan nog vestigingen gepland in de Tweede Kamer in Den Haag. Micaffè werkt ook in Amsterdam nauw samen met partners zoals Segafredo, Dilmah en Chiquita.

Duurzaam assortiment

Het assortiment dat wordt gevoerd in de HvA is afwijkend ten opzichte van wat Micaffè doet op andere locaties in Groningen en Zwolle. Snels: "Micaffè is na de aanbesteding de eerste nieuwe partij die aan de slag is gegaan in de HvA. Ook de koffie- en snackautomaten worden vernieuwd en voortaan bijgevuld door ons moederbedrijf, Maas International. Maar we zijn welgebonden aan regels. Ten eerste wordt er van ons verwacht dat we duurzaam ondernemen. Net als in onze vestiging in het UMC Utrecht is het assortiment hier gestoeld op duurzame varianten met fairtrade-, UTZ-, RFA- en/of bio-certificering. Zo is de automatenkoffie, net als de koffie bij de espressocorners, gecertificeerd met het keurmerk fairtrade, RFA en veelal Bio. Verder moeten wij zorg dragen voor milieuvriendelijke koffiebekers."

Bron: Out-of-home

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.