Nieuwe Natuurwinkel Maastricht feestelijk geopend

Donderdag 14 juli was de feestelijke opening van de nieuwe Natuurwinkel aan de Theodoorstraat 11a in Maastricht. Na 3,5 week verbouwen, was de spanning goed opgebouwd via twitter en facebook (hier was en is nog steeds alles te zien wat er gebeurt in de winkel).
 
Dankzij veel berichten in de pers, lokale bladen, dagelijkse flyeracties (inclusief uitdelen van brownies van onze bakker) en de goed verspeide openingsfolder was het erg druk op de eerste drie dagen. Veel nieuwe klanten lieten weten er iets van gehoord of gelezen te hebben en moesten komen kijken wat hun stad nu precies rijker is geworden.
 
 
De 'oude' klanten waren aangenaam verrast door het vergrote assortiment in een geheel vernieuwd winkel. Het assortiment met eerlijke eerlijke, biologische producten, biedt de nieuwe Natuurwinkel een eigentijdse, verrassende en inspirerende winkelomgeving. Van biologisch brood tot babyvoeding, van pasta tot pastinaak en van honing tot haarverzorgingsproducten.
 
Door de leuke euroaanbiedingen waren mensen al snel enthousiast en al pratende vulde hun winkelmandje zich vanzelf.
 
Na 14 jaar gewerkt te hebben bij de Natuurwinkel Roermond, is eindelijk de droom van eigenaar Ferry Krop uitgekomen: een eigen Natuurwinkel.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven