Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Streep & Co breidt collectie kleding uit met 'streepje andersom'

Streep & Co heeft de collectie met biologisch verantwoorde kleding weer uitgebreid. De kleding van Streep & Co is gemaakt van honderd procent organic cotton.

Streepje andersom

De afgelopen tijd had Streep & Co veel vragen en suggesties van hun klanten ontvangen. Eén daarvan was een streepje andersom. Streep & Co is op deze vraag ingegaan. Voor deze ene keer heeft ze kleding in witte stof met een gekleurd streepje ontworpen, een streepje andersom. In de kleuren navy, rood en poederroze.
 

Grey melee

De grijze gemêleerde stof met een wit streepje. Ook in een limited edition, maar als het goed loopt gaat Streep & Co deze in de collectie opnemen. De longsleeves zijn leuk voor meisjes en voor jongens. En de jurkjes staan mooi bij stoere meisjes.

Verder breidt Streep & Co nog steeds rustig maar gestaag uit. De collectie zal in de komende tijd naar Lausanne, Maastricht, Athene en Parijs gaan.

Klik hier voor meer informatie.
 
Publicatiedatum: