Estafette Breda afgelopen zaterdag feestelijk heropend

Na een korte maar intensieve verbouwing van vijf dagen heeft Estafette de biologische eetwinkel van Breda afgelopen vrijdagochtend om 8:30 uur haar deuren weer geopend.
 
 
Hoewel er vrijdag nog een paar puntjes op de i moesten worden gezet, reageerden de klanten enthousiast op de vernieuwde winkel: de mooie groente- en fruitafdeling vooraan in de winkel, de grote broodafdeling met afbakoven, het kookeiland waar meteen al gekookt werd, het uitgebreide babyvoedingassortiment, de frisse kleuren....
 
 
Om de heropening te vieren was er afgelopen zaterdag 16 juli om 12:00 uur een klein officieel heropeningsmoment met klanten, medewerkers en relaties.
 
 
Na een korte toespraak van Estafette-directeur Koos Bakker knipten bedrijfsleider Ingrid Feltman en een stagiair het lintje door, waarna het glas werd geheven op een gezonde toekomst van deze Estafette-winkel.
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.