VS: Rondleiding op één van de meest duurzame biologische boerderijen

Boerderij The Heritage Lane Farm in Salem wordt erkend als één van de meest duurzame en biologische bedrijven in de staat Ohio. Dinsdag 12 juli kreeg het publiek de kans om de reden hiervan te zien, tijdens een gratis rondleiding.

De boerderij staat op een lijst met gratis rondleidingen van de Ohio Ecological Food & Farm Association (OEFFA). Dit omdat het bedrijf bekend staat als één van de meest duurzame biologische boerderijen. Elk jaar bevordert OEFFA de duurzame landbouw door middel van ongeveer twintig verschillende rondleidingen op boerderijen verspreid over de hele staat.

De boerderij is van de familie Swope. Swope gaf aan dat hun bedrijf uniek is voor Ohio, er zijn maar weinig bedrijven die Amerikaanse buffels fokken. Verder worden de meeste producten op een duurzame manier geproduceerd. "Dat betekent dat we geen gebruik maken van bestrijdingsmiddelen of chemische meststoffen. Wij produceren al het compost zelf met of plantaardig materiaal of met een deel van mest en strooisel van de dieren", aldus Swope. De familie Swope verkoopt al hun producten en vlees op de boerderij. Ze geven aan dat dit erg goed loopt.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven