Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hong Kong: Four Seasons Hotel plant 300 vijgenbomen op bio-boerderij

Ter ondersteuning van de lokale biologische boerderijen, namen op 11 juli veertig personeelsleden van het Four Seasons Hotel deel aan het 10 Million Trees-project. Dit is een MVO-initiatief om de vijftigste verjaardag van het hotel te vieren. Het team is erin geslaagd om 300 vijgenbomen te planten op de nabijgelegen biologische boerderij Zen in Fanling, Hong Kong.

Four Seasons chef-kok, Herve Fucho, begon meer dan twee jaar geleden samen te werken met biologische boerderij Zen. Hij koopt er diverse biologische groenten in, deze worden in het hotel verwerkt. De samenwerking heeft niet alleen geleid tot het inkopen en serveren van het beste voedsel voor de gasten, maar toont ook aan dat het hotel de bedrijven in de lokale gemeenschap wil ondersteunen.
 
De 150 al bestaande vijgenbomen op de biologische boerderij zijn ongeveer vier maanden per jaar vruchtbaar. Wanneer de 300 nieuwe vijgenbomen eenmaal volwassen zullen zijn, zal het aanbod van de boerderij bijna verdrievoudigen.
Publicatiedatum: