7 en 8 november in Hong Kong

Sustainable Cosmetics Summit moet sector in Azië boost geven

Organic Monitor organiseert de eerste Azië-Pacific-editie van de Sustainable Cosmetics Summit. Deze zal 7 en 8 november in Hong Kong gehouden worden. De top is bedoeld om de productie van natuurlijke en biologische schoonheidsproducten in de regio te stimuleren.

'Natural&Organic beauty' is gekozen als primaire focus van de top omdat uit onderzoek blijkt dat de Aziatische regio achterblijft in de productie en het gebruik van deze producten. Hoewel het continent meer dan 3,5 miljoen hectare aan biologische landbouwgrond heeft en een belangrijke bron van natuurlijke ingrediënten is, zijn maar weinig bedrijven actief in de productie en handel in natuurlijke biologische cosmetica.

De grootste consumentenvraag komt vanuit Europa en Amerika, zij profiteren nu volop van de zakelijke kansen op de Aziatische markt.

Een reden waarom Azië zelf achterblijft is het gebrek aan technische know-how en expertise. Daarom worden tijdens de top diverse workshops gehouden. Onder meer over zakelijke kansen en marketinguitdagingen en formuleringkwesties. Tijdens de seminars (dag 2) zullen medewerkers van toonaangevende Aziatische merken hun kennis en ervaring delen.

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven