Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Canada: Silver Hills Bakery introduceert twee nieuwe biologische broden

Silver Hills Bakery uit Abbotsford heeft twee nieuwe biologische volkoren broden geïntroduceerd. Deze zijn wat breder dan de consumenten van de bakker gewend zijn:

  • Alpine Grain Ali's: een brood met gladde textuur, gemaakt van biologische rogge, tarwe, Khorasan-tarwe en sojabonen;
  • 20 Grain Train: een brood met een hartige smaak, boordevol met 20 biologische granen en zaden.
"We zijn verheugd om broodproduct te introduceren die de Canadezen een gezonde keuze geeft om zo hun perfecte sandwich te creëren" zegt Brad Brousson, mede-oprichter van Silver Hills Bakery. "Met deze nieuwe broden gaan we in op de vraag van de klant naar bredere sneetjes biologische boterhammen."

Silver Hills Bakery

Silver Hills Bakery gebruikt voor het produceren van hun broden 100 procent biologisch gekiemde granen. De broden worden verpakt in biologisch afbreekbare zakken. Er wordt geen gebruik gemaakt van kunstmatige conserveringsmiddelen, additieven, stabilisatoren, eieren, zuivel of iets anders wat genetisch gemodificeerd is.

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: