Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Van 17 tot en met 21 augustus

Thema van 17e fair op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt 'Buitengewoon Heerlijk'

Van 17 tot en met 21 augustus 2011 vindt de jaarlijkse Landgoedfair plaats op Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt. De 17e editie van de Landgoedfair staat dit jaar geheel in het teken van het thema 'buitengewoon heerlijk' met vijf dagen lang proeven, beleven, winkelen en genieten op één van de gezelligste en meest sfeervolle buitenfairs in Nederland.

Het aanbod van standhouders is diverser dan ooit. Naast kleding, sieraden, brocante, antiek, snuisterijen, cadeaus en veel delicatessen op de Culinaire Weide, vindt u dit jaar op de Landgoedfair ook een restauratie atelier voor gips en aardewerk en verschillende kunstenaars. Bovendien is er meer aanbod voor heren.

De Culinaire Weide wordt nog lekkerder en spannender.Natuurlijk zijn ook de Landgoedwinkel en de Zorgimkerij van Mariënwaerdt aanwezig. De Landgoedfair steunt Unicef en de Nederlandse Hartstichting met een stand op de fair. Het parkeergeld is ten bate van SOS Kinderdorpen voor de bouw van een dorp in Brazilië.

De opbrengst van de Landgoedfair is bestemd voor de instandhouding van het landgoed. In het demonstratieprogramma staan een aantal nieuwe activiteiten;
nieuw is de demonstratie van chocolatier en patissier Arthur Tuytel. Natuurlijk zijn er ook de vertrouwde demonstraties en workshops met onder andere roofvogels, jachthonden, paarden en bloembinden. Voor kinderen worden weer leuke workshops en activiteiten georganiseerd.

Vanzelfsprekend vindt de bekende modeshow plaats, waarin kleding van standhouders wordt geshowd. De catering wordt verzorgd door Mariënwaerdt in samenwerking met meerdere kleine bedrijfjes die allerlei lekkers aanbieden om van te genieten op één van de vele gezellige terrassen.

Data en openingstijden: woensdag 17 tot en met zondag 21 augustus 2011, dagelijks van 's ochtends 10:00 tot 's avonds 18:00 uur, vrijdag tot 20.00 uur.

Toegangsprijzen: entree 15,00 euro.
Vrijdagavond 17:00 – 20:00 uur: 10,00 euro. Kinderen tot en met 12 jaar: gratis.
In de voorverkoop betaalt men slechts 12,00 euro per persoon. Klik hier om door te gaan om direct kaarten te bestellen.

Parkeren 2,00 euro (ten bate van SOS Kinderdorpen).

Voor groepen van minimaal vijftien personen biedt het landgoed een groepskorting aan. Mail voor meer informatie naar: rosaline@marienwaerdt.nl (Prijs is op aanvraag).

Publicatiedatum: