Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoge examenscore De Groene Welle

Deze week is het groot feest bij De Groene Welle. Op maandag 11 en dinsdag 12 juli krijgen namelijk de geslaagde vmbo- en mbo-examenkandidaten hun felbegeerde papiertje. Bij het vmbo krijgen 123 eindexamenleerlingen hun diploma; een slagingspercentage van bijna 92 procent. Binnen het mbo ontvangen 363 studenten hun diploma. "Een goede score, waar we erg blij mee zijn", aldus directievoorzitter Frida Hengeveld.

Vorige week ontvingen tijdens een feestelijke bijeenkomst 75 studenten in Hardenberg hun diploma. In Zwolle zullen 288 studenten hun diploma in ontvangst nemen. In totaal zijn 440 kandidaten aangemeld bij het examenbureau. Zes kandidaten hebben zich teruggetrokken en de overige studenten zijn nog bezig met de afronding. Zij ontvangen (als het goed is) in september hun diploma. Per 1 oktober is dan het exacte slagingspercentage mbo bekend.

"De aanmeldingen voor de verschillende opleidingen lopen ook naar tevredenheid. Met name de nieuwe mbo-opleiding Dierenartsassistent en de opleidingen van de Sportvisacademie kunnen zich verheugen op grote klassen."


Publicatiedatum: