Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sea.line Mineral Bio Body Butter vernieuwd

De Body Booster voor de droge huid is 95 procent biologisch

Zon, zee en zwembad; zomerse ingrediënten die ervoor zorgen dat de huid sneller uitdroogt. Een zomerdroge huid produceert te weinig huidvet en kan de vochtbalans niet op peil houden. Resultaat; de huid voelt trekkerig aan, schilfert en kan zelfs jeuken. Advies: gebruik een natuurzuivere, lichte body crème die de huid herstelt, verzorgt, ondersteunt en laat ademen. De Mineral Bio Body Butter van Sea.line is zo'n product. Deze 100 procent natuurzuivere, rijk voedende en intens hydraterende crème houdt het vochtgehalte in de huid op peil en zorgt voor een soepele, gladde en stralende huid. Bovendien houdt het zomerbruin langer vast en kan het gebruikt worden bij huidaandoeningen zoals eczeem. De Bio Body Butter bestaat uit onder andere plantaardige ingrediënten waarvan 95 procent van gecontroleerde biologische teelt. Smeren maar.

Bio Body Booster op basis van Dode Zee mineralen

Sea.line Mineral Bio Body Butter bevat een combinatie van onder andere Dode Zee-mineralen, omega 3-6-9, vitaminen, zuivere huidoliën en heilzame kruiden. Dode Zee mineralen zijn van vitaal belang voor het optimaal functioneren van de huid. Het zijn waardevolle actieve stoffen, die de natuurlijke kracht van de huid ondersteunen en versterken. Mineral Bio Body Butter zorgt voor een gezonde huidstofwisseling, voorkomt vervellen en huidveroudering. Alle producten in de Sea.line serie zijn bijzonder geschikt voor het behandelen van diverse huidproblemen.

Biologische en eerlijke kwaliteit

Voor de samenstelling van Sea.line producten worden zoveel mogelijk ingrediënten van gecontroleerde biologische teelt gebruikt. Dit verhoogt de kwaliteit en de werkzaamheid van de essentiële werkstoffen. Producten die 95 procent of meer biologische ingrediënten bevatten hebben het woord Bio in de naam. Het BDIH en ICADA keurmerk met EcoControl certificatie garandeert gezonde ingrediënten, de ecologische verdraagbaarheid en het bevorderen van eerlijke handel (Fair Trade). Alle Sea.line producten zijn vrij van synthetische en huid belastende stoffen zoals paraffine, parfum en parabenen.

Prijzen

Sea.line Mineral Bio Body Butter 225 ml - 19,95 euro
Publicatiedatum: