Beautydrogist.nl nu geopend: natuurlijke en biologische cosmeticamerken

Deze week opent de Beautydrogist haar webwinkeldeuren: www.beautydrogist.nl. Deze online cosmeticawinkel van twee ondernemende zussen richt zich op de verkoop van natuurlijke en biologische cosmetica tegen betaalbare prijzen.

De Beautydrogist is ontstaan vanuit de eigen behoefte naar betere maar betaalbare cosmetica voor het hele gezin. Met betere cosmetica worden producten bedoeld die vrij zijn van allerlei synthetische conserveringsmiddelen en zoveel mogelijk uit natuurlijke bestandsdelen bestaan. Bovendien mogen de producten uiteraard niet op dieren getest zijn. Het aanschaffen van producten in Nederland met al deze eigenschappen bleek vrij lastig. Het idee voor de Beautydrogist was geboren.

Assortiment

In het assortiment van de Beautdrogist vindt u naast haar- en huidverzorging, make-up en lippenbalsem onder andere een babyverzorgingslijn. Het grootste deel van de producten is biologisch gecertificeerd en geschikt voor vegetariërs en veganisten. Dit alles staat duidelijk aangegeven bij de productomschrijvingen inclusief uitgebreide ingrediëntenlijst.


Merken

Buiten de gevestigde merken zoals Evolve en Figs & Rouge, heeft de Beautydrogist ook de primeur voor een aantal nog niet eerder in Nederland verkrijgbare merken.
Veel van deze merken genieten wel al bekendheid in het buitenland en zijn daar ook beloond met een aantal awards. Een paar voorbeelden:

  • Earth Friendly Baby – Natuurlijke Baby verzorgingsprodukten – Mother and Baby Awards Silver
  • Skin Blossem – Gecertificeerde Biologische cosmetic - Beauty Bible Awards
  • Gwdihw Natural Balms – handgemaakte balms bestaand uit uitsluitend natuurlijke ingredienten
  • Green Grocery - Gecertificeerde Biologische cosmetica – Green Parent Natural Beauty Awards
  • BM Beauty – Pure Minerale make-up

Bij de Beautydrogist kan men dus terecht voor unieke cosmeticaprodukten, die bijzonder vriendelijk zijn voor de huid én portemonnee.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven