Alnatura opent eerste Super Natur Markt in Unterhaching

Vandaag opent Alnatura een eerste Super Natur Markt in Unternaching. De nieuwe biologische winkel levert twaalf nieuwe banen op. Er staan nog twee dergelijke openingen gepland voor deze zomer, 14 juli in Landsberg en 4 augustus in Asceim nabij München. Het aantal vestigingen in Beieren stijgt hiermee tot elf. In Duitsland zijn in totaal 64 Alnatura-markten.

Met ongeveer 6000 producten op 690 vierkante meter biedt Alnatura een uitgebreid biologisch assortiment. Het aanbod omvat dagelijks verse groenten en fruit van lokale biologische boeren, veel daarvan zijn Demeter-gecertificeerd. Daarnaast is er een ruim assortiment aan brood en gebak en zuivelproducten.

De volgende bedrijven zijn leverancier van de Beierse Alnatura-vestigingen: Demeter-kwekerij Demeter-Gärtnerei Ober­grashof in Dachau. Vlees en worst komt van de Bioland-Metzerei Packlhof in Tölzer Land, brood komt van Vollkornbäckerei Schubert en Biohofbäckerei Gottschaller.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.