"Een fantastisch product en zowel biologisch als fairtrade"

Hedendaagse iced teaz van SteaZ bij American Food Service

Tholen – Het in Maarssen gevestigde American Food Service importeert al meer dan vijftien jaar Amerikaanse producten. Daar komen nu ook steeds meer biologische producten bij, waaronder de dranken van SteaZ. SteaZ is een bedrijf uit Philadelphia dat gespecialiseerd is in de productie van gezonde dranken.


Gerard toont het assortiment aan SteaZ-drankjes

Gerard Chin A Kwie is erg enthousiast over de ice tea van SteaZ. "Dit is een fantastisch product dat ik ontdekt heb op een beurs in de VS. Je moet alleen het geluk hebben om tegen dit soort producten aan te lopen. Deze ice tea is hedendaags en zowel biologisch als fairtrade." De basis van de ice tea is groene thee uit Sri Lanka, op de website van SteaZ (www.steazteas.com) is meer informatie over de telers te vinden.

De blikjes Iced teaz van SteaZ zijn verkrijgbaar in vier smaken: mint, blueberry-pomegranate-acai, peach, lemon en lime-pomegranate. In de VS zijn de drankjes al op veel scholen te vinden. De Iced teaz zijn er ook in een fles, dit in vier smaken.

American Food Service heeft ook twee energiedrankjes in het assortiment, in de smaken berry en orange. Hij vertelt dat deze onder meer bij sportscholen erg in trek zijn. Gerard verwacht ook interesse van strandpaviljoens, daar passen de drankjes volgens hem ook perfect. "Ik hoop op een mooie, lange zomer." De 'energy drinks' bevatten honderd milligram natuurlijke cafeïne en biologische ceylon-thee. Zelfs Gerard's zoon mag deze energiedrank drinken, terwijl zijn vader hem de reguliere varianten altijd verboden heeft.


Links de twee energiedrankjes, rechts de blikjes met 'iced teaz'

Eigen label

Het bedrijf heeft ook een eigen label, Great American. Er komt typisch Amerikaanse biologische syrup aan in de smaken blueberry, pomegrate en cranberry. "Deze komen binnen twee maanden op de markt. Hetzelfde geldt voor pindakaas van Great American."


Een deel van de voorraad

Voor meer informatie:
Gerard Chin A Kwie
American Food Service B.V.
Gageldijk 9, hal 9
3602 AG Maarssen
030 261 3604
office@americanfood.nl
www.americanfood.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven