Restaurant Fifteen gaat samenwerken met cateraar 'a Matter of Taste'

Restaurant Fifteen is een samenwerking gestart met partycateraar 'a Matter of Taste'. Voor het zusterrestaurant van Jamie Oliver's Fifteen in Londen komt daarmee de wens uit om op elke locatie in Nederland duurzaam te kunnen cateren.

Nieuwe toekomst voor jongeren

Lisette de Jong van partycateraar 'a Matter of Taste': "Overheid en grote bedrijven stellen steeds meer eisen aan hun evenementen als het om duurzaamheid gaat. In de samenwerking met Fifteen kunnen we aan die groeiende vraag voldoen. Daarnaast help je ook nog eens mee aan het bouwen van een nieuwe toekomst voor jongeren."

De vraag beantwoorden

Sarah Moorman van restaurant Fifteen zegt hierover: "We krijgen al sinds we bestaan veel aanvragen voor cateren. Met de kennis en ervaring van 'a Matter of Taste' kunnen we de vraag uit de markt eindelijk gaan beantwoorden."

De rol van duurzaamheid

Restaurant Fifteen leidt jaarlijks jongeren op met een afstand tot de arbeidsmarkt voor banen in de horeca. Daarnaast speelt duurzaamheid een belangrijke rol in het restaurant. Alle ingrediënten die gebruikt worden zijn duurzaam geproduceerd. Daarnaast is Fifteen één van de eerste restaurants dat Led-verlichting toepaste in de horeca.

Full service partycateraar

Twintig jaar geleden begon 'a matter of TASTE' met de verzorging van luxe hapjes voor filmpremières. Inmiddels is a matter of Taste catering en organisatie uitgegroeid tot een toonaangevende full service partycateraar, die de meest uiteenlopende evenementen organiseert voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers.
 
Bron: High Profile

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven