Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biologische MACA van HANOJU nu ook bij Holland Pharma

Onlangs hebben Holland Pharma en HANOJU overeenstemming bereikt over de distributie van HANOJU producten.

Vanaf nu kunnen klanten van Holland Pharma biologische producten van HANOJU zoals Maca Chlorella, Noni, Chia zaden, Spirulina, Goji en Acai rechtstreeks bij Holland Pharma bestellen.

Over HANOJU

HANOJU is gespecialiseerd in de import en export van voedingssupplementen. HANOJU levert aan meer dan 15 landen in geheel Europa. De supplementen komen van over de gehele wereld. Veel HANOJU producten zijn beschikbaar in gecertificeerde biologische kwaliteit. HANOJU: closest to nature.

Over Holland Pharma

Holland Pharma is de grootste distributeur voor drogisterij-artikelen, zelfzorgmedicatie, natuurgeneesmiddelen en aanverwante producten met ruim 62.000 artikelen. Zij levert aan meer dan 12.000 verschillende klanten zoals drogisterijen, apotheken, reformzaken, natuurwinkels, gezondheidscentra en therapeuten. Als enige farmaceutische groothandel biedt Holland Pharma het 'one stop shopping' concept. Dit houdt in dat nagenoeg alle (medische) producten die aangeboden worden in drogisterij, apotheek, reformzaak of gezondheidscentrum direct uit voorraad leverbaar zijn. Holland Pharma is een dochtermaatschappij van Mosadex CV.

Klik hier voor meer informatie over de HANOJU producten.
Publicatiedatum: