First Tea lanceert een nieuwe biologische theelijn: Basiclijn

World Tea Expo Las Vegas was ook dit jaar van 24 tot en met 26 juni het middelpunt van de thee-industrie. Gelukkig blijken er ook dit jaar weer dingen, maar vooral mensen te zijn die meer dan de moeite waard zijn. "Een wel hele leuke primeur: voor het eerst sinds jaren is er ook weer een Nederlands bedrijf dat zich profileert: First Tea. Je komt het merk steeds vaker in de Nederlandse horeca tegen. Ook in verschillende horeca groothandels springt de frisse verpakking uit de schappen", aldus Richard Schukkink International Tea & Coffee Academy.

Dit was dan ook het moment voor Original First Tea om juist daar hun nieuwe lijn de BasicLine te lanceren. Wederom biologische thee in een eigentijds jasje. José van den Blink: "Naast onze bekende lijnen de WhiteLine en de BlackLine, zeer hoge kwaliteit grove thee in een piramide buidel, hebben wij door veel vraag vanuit de markt afgelopen jaar hard gewerkt aan het ontwikkelen van betaalbare biologische thee."


"Met elf internationale smaken, waarvan vier cafeïnevrij, zetten wij een complete lijn neer onder andere ontwikkeld voor diverse marktdoeleinden als: buffet, catering, bedrijfskantine, retailwinkels en supermarkten. Zoals van ons gewend presenteert ook de BasicLine zich met verschillende maten theekisten en glaswerk als een eigentijds en compleet concept. Voorzien van het biologische keurmerk Skal en tevens het Eko-keurmerk bieden wij een gezond product voor iedereen!"
 
Klik hier voor meer informatie over First Tea.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.