Drie nieuwe medewerkers versterken het commerciële team van Naturelle

Sinds enkele maanden werken er drie nieuwe medewerkers in het commerciële team van Naturelle: Wibo Goes, Anita Zoeteweij en Efrain Saucedo Nunez. Met deze uitbreiding haalt Naturelle frisse nieuwe kennis binnen. "We breiden ons team uit om optimaal in te kunnen spelen op de ontwikkelingen in de groeiende markt voor biologische groenten en fruit", aldus Berry Olsthoorn, commercieel manager Naturelle.

Wibo, Efrain en Anita voelden zich al snel thuis bij Naturelle. "De uitgebreide inwerkperiode waarbij we naast de commerciële afdeling ook alle facetten van de loods hebben doorlopen en de biologische Naturelle telers hebben bezocht heeft daar zeker aan bijgedragen", vertelt Wibo (links op de foto). Wibo verkoopt biologische groenten en fruit voor Naturelle richting de buitenlandse markt: "In de biologische agf-markt gaat het om meer dan prijs alleen, dat was ik niet gewend vanuit mijn gangbare achtergrond. Naturelle en haar klanten hechten veel waarde aan duurzaamheid; zo is biologisch geteeld fairtrade fruit een onderdeel van ons assortiment, worden veel producten in composteerbaar verpakkingsmateriaal verkocht en vinden we het belangrijk om een zo kort mogelijke keten in te richten van teler tot klant."

Ook Efrain (rechts), die Naturelle ondersteund in het bedienen van de Nederlandse retail, voelt zich thuis in het biologische wereldje: "Toen ik nog met mijn ouders in Mexico woonde aten wij al biologisch, daarom wilde ik ook graag in deze sector werken."

Anita houdt zich bezig met de in- en verkoop van industrie groenten en fruit. "De veelzijdigheid van mijn functie bij Naturelle vind ik leuk", vertelt Anita (midden) enthousiast. "Naturelle staat voor biologische groenten en fruit rechtstreeks van het land en dat merk ik duidelijk: ik ben bijna dagelijks bij onze biologische telers te vinden! Daar leer ik veel over het productieproces en dat komt weer goed van pas in de communicatie richting klanten."

Meer weten over Naturelle? Kijk op www.natuurlijknaturelle.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven