Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

TerraSana proeffestijn bij feestelijke opening Hoeve Ravenstein

Kom aanstaande zaterdag proeven van heerlijke biologische delicatessen van TerraSana bij Hoeve Ravenstein in Baarn. Smeuïge notenpasta's, heerlijk fruitbeleg, Italiaanse delicatessen, frisse smoothies, sappen, ijsjes en nog veel meer kan geproefd worden op de open dagen.

Na maanden hard werken is het dan eindelijk zo ver; het vernieuwd Hoeve Ravenstein opent onder leiding van de familie Tupker de deuren! In het weekend van 2 en 3 juli, vinden er tal van activiteiten plaats op en rond de boerderij om dit te vieren. TerraSana is zaterdag 2 juli van de partij met een aantal marktkramen vol met haar biologische producten.


Zomerse sferen uit Italië

Krijg alvast vakantiekriebels bij het proeven van de Italiaanse delicatessen: Crackers Rozemarijn & Lijnzaad, Ui & Oregano of een van de andere varianten met bijvoorbeeld Pesto Ligure of Tomaten of Traditionale. Variaties te over.

Van noot tot pasta

Ook haar uitgebreide notenlijn brengt TerraSana onder de aandacht. Er zijn nu ook noten in kilozakken verkrijgbaar. Van deze noten worden notenpasta's gemaakt. Op verzoek heeft TerraSana nu ook de Pindakaas fijn, Pindakaas Crunchy en Tahin bruin met zeezout toegevoegd aan haar assortiment. Alle notenpasta’s zijn eigen productie.


Fruit op de boterham

Het fruitbeleg (zonder suiker) kan niet ontbreken op deze markt. Kom langs en geniet van zes verschillende volle fruitsmaken, naast de meest voorkomende smaken zoals Aardbeien, Abrikozen en Bosvruchten fruitbeleg is er ook Cranberry fruitbeleg of Pruimen fruitbeleg.

Uiteraard heeft TerraSana weer leuke acties, onder andere:

  • Drie potten fruitbeleg naar keuze voor vijf euro vol fruit, zonder suiker
  • Voor de hete zomerdagen bio-ijs: twee pakken voor vijf euro

Kortom, kom een kijkje (en hapje) nemen bij de stand van TerraSana!

TerraSana wenst bezoekers een fijne dag en de familie Tupker veel succes in de toekomst!

Adres:

Hoeve Ravenstein
Landgoed Groeneveld
Ravensteinselaan 3
3744 ML Baarn
Publicatiedatum: