Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zaterdag 3 september

Sterrenlunch op biologische tuinderij 't Hof Welgelegen

Op zaterdag 3 september a.s. vormt tuinderij 't Hof Welgelegen in Middelburg, in samenwerking met SEASONS, de perfecte entourage voor een buitengewoon 'Boergondisch feestmaal'.

Sterrenkok Edwin Vinke, (chef kok van het jaar Gault Milliau 2011) bereidt op de tuinderij een bijzondere lunch van vijf/zes gangen met dagverse vangst uit Zeeuwse wateren en de biologische oogst van het Zeeuwse land. Met daarbij een uitgelezen wijnproeverij van wijnkoperij de Loods, inclusief toelichting daarvan tussen de gangen. Seizoens- en streekgebonden eten op zijn best. Tuinder Ard van de Kreeke geeft een interessante rondleiding over erf en velden en vertelt daarbij, bij wijze van 'amuse', over wat biologische landbouw voor hem zo aantrekkelijk maakt.

Een speciaal onderdeel vormt de presentatie van het nieuwe boek van Edwin Vinke wat op twee september a.s. uitkomt.

Programma

  • 12:00 uur: ontvangst met aperitief en lekkers
  • 12:30 uur: rondleiding over de tuinen van ’t Hof Welgelegen
  • 13:00 uur: a table: vijf gangen met wijnproeverij
  • 16:00 uur: einde/laatste gang, koffie met wat lekkers

Prijs: €77,50 all in

Wanneer je ook naar deze culinaire sterrenlunch wil, kan je een mail sturen naar feestmaal@vaneigenerf.nl onder vermelding van boeking sterrenlunch in Zeeland, aantal personen en je contactgegevens. Graag horen wij ook of je vegetarische- of dieetwensen heeft.
 
Bron: Van Eigen Erf
Publicatiedatum: