Op zaterdag 3 september a.s. vormt tuinderij 't Hof Welgelegen in Middelburg, in samenwerking met SEASONS, de perfecte entourage voor een buitengewoon 'Boergondisch feestmaal'.
Sterrenkok Edwin Vinke, (chef kok van het jaar Gault Milliau 2011) bereidt op de tuinderij een bijzondere lunch van vijf/zes gangen met dagverse vangst uit Zeeuwse wateren en de biologische oogst van het Zeeuwse land. Met daarbij een uitgelezen wijnproeverij van wijnkoperij de Loods, inclusief toelichting daarvan tussen de gangen. Seizoens- en streekgebonden eten op zijn best. Tuinder Ard van de Kreeke geeft een interessante rondleiding over erf en velden en vertelt daarbij, bij wijze van 'amuse', over wat biologische landbouw voor hem zo aantrekkelijk maakt.
Een speciaal onderdeel vormt de presentatie van het nieuwe boek van Edwin Vinke wat op twee september a.s. uitkomt.
Programma
- 12:00 uur: ontvangst met aperitief en lekkers
- 12:30 uur: rondleiding over de tuinen van ’t Hof Welgelegen
- 13:00 uur: a table: vijf gangen met wijnproeverij
- 16:00 uur: einde/laatste gang, koffie met wat lekkers
Prijs: €77,50 all in