Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-zorgboerderij Landjuweel De Hoeven genomineerd voor Beste Leerbedrijf 2011

Aequor heeft dit jaar de volgende drie leerbedrijven genomineerd:
'De Stijl' Floral Design in Nieuwegein (Bloemenbranche), Biologische Zorgboerderij Landjuweel 'De Hoeven' in Dalfsen (Plantenteelt) en Hoveniersbedrijf M. van der Spek bv in Benthuizen (Groene Ruimte). Het thema van deze verkiezing is duurzaamheid en er is dan ook gekeken welke bedrijven duurzaamheid optimaal in hun begeleiding van leerlingen vervlechten.

Intersectoraal

Dit jaar organiseert Aequor voor de eerste maal een intersectorale verkiezing: op basis van een thema worden drie bedrijven geselecteerd vanuit alle sectoren (dierverzorging, groene ruimte, plantenteelt, voedingsindustrie en veehouderij) om bezocht te worden door de landelijke jury. De mate en wijze waarop het leerbedrijf zich inzet voor praktijkleren en de invulling aan het thema, of het bedrijf in aanmerking komt voor nominatie.

Niet genomineerd?

Bedrijfsadviseurs maken met de bedrijven die wel zijn voorgedragen maar niet genomineerd een afspraak om de waardering voor de inzet en bijdrage van deze leerbedrijven zichtbaar te maken.

Uitreiking

Op 27 oktober vindt de feestelijk prijsuitreiking plaats in het Aequor gebouw in Ede. Een spreker zal ingaan op het thema Duurzaamheid en de landelijke jury bestaande uit werkgevers, werknemers en onderwijs maakt bekend wie als winnaar is.

Bron: Aequor
Publicatiedatum: