Met fruit uit ongerepte natuurgebieden

Naturavida Fruitazijn: Een nieuw merk met innovatieve producten

"Naturavida is ontstaan vanuit een passie voor goede voeding. Wij geloven dat voeding zo puur en onbewerkt mogelijk moet zijn om alle goede voedingsstoffen die de natuur ons biedt te behouden. Naturavida komt uit de Spaanse taal en betekent 'natuurlijk leven'. Wij geloven in leven in harmonie met de natuur; duurzaam, eerlijk en gezond. Onlangs is de start gemaakt met de verkoop van een unieke lijn fruitazijn. De fermentatie van het fruit is een natuurlijke manier om de goede voedingsstoffen van het fruit te behouden. Het resultaat is een frisse en verrassende lijn fruitazijn die een zeer brede doelgroep aanspreekt", vertelt Alexander Maksimović.
 
Fruitazijn kan gebruikt worden in salades, als smaakmaker in gerechten of, verdund met water, als heerlijke dorstlesser. Verdun ongeveer twee eetlepels fruitazijn in een glas koud water om een heerlijk verfrissende drank te krijgen.
 
De lijn bestaat uit vier varianten; granaatappel-, blauwe bessen-, framboos- en appelazijn. "Alle varianten bevatten een kleine hoeveelheid fruitsiroop om de azijn een iets mildere smaak te geven. Het fruit voor onze azijn is afkomstig uit de Balkanlanden. In deze bergachtige gebieden zijn nog grote ongerepte natuurgebieden aanwezig waar het fruit in het wild groeit. De zuivere lucht in de berggebieden in combinatie met veel zonne-uren zorgen voor een perfecte kwaliteit van het fruit wat je terug proeft in onze producten."
 


Naturavida Fruitazijn is in mei geïntroduceerd en reeds in meerdere Europese landen verkrijgbaar. In Nederland is de lijn verkrijgbaar via Udea en Waddendelicatessen. In België worden de producten gedistribueerd door Marma. Tevens zal in het komende nummer van Smaakmakend aandacht aan deze lijn worden besteed om ook consumenten op de hoogte te brengen.
 
Mail voor meer informatie naar: info@naturavida.info

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven