"Naturavida is ontstaan vanuit een passie voor goede voeding. Wij geloven dat voeding zo puur en onbewerkt mogelijk moet zijn om alle goede voedingsstoffen die de natuur ons biedt te behouden. Naturavida komt uit de Spaanse taal en betekent 'natuurlijk leven'. Wij geloven in leven in harmonie met de natuur; duurzaam, eerlijk en gezond. Onlangs is de start gemaakt met de verkoop van een unieke lijn fruitazijn. De fermentatie van het fruit is een natuurlijke manier om de goede voedingsstoffen van het fruit te behouden. Het resultaat is een frisse en verrassende lijn fruitazijn die een zeer brede doelgroep aanspreekt", vertelt Alexander Maksimović.
Fruitazijn kan gebruikt worden in salades, als smaakmaker in gerechten of, verdund met water, als heerlijke dorstlesser. Verdun ongeveer twee eetlepels fruitazijn in een glas koud water om een heerlijk verfrissende drank te krijgen.
De lijn bestaat uit vier varianten; granaatappel-, blauwe bessen-, framboos- en appelazijn. "Alle varianten bevatten een kleine hoeveelheid fruitsiroop om de azijn een iets mildere smaak te geven. Het fruit voor onze azijn is afkomstig uit de Balkanlanden. In deze bergachtige gebieden zijn nog grote ongerepte natuurgebieden aanwezig waar het fruit in het wild groeit. De zuivere lucht in de berggebieden in combinatie met veel zonne-uren zorgen voor een perfecte kwaliteit van het fruit wat je terug proeft in onze producten."
Naturavida Fruitazijn is in mei geïntroduceerd en reeds in meerdere Europese landen verkrijgbaar. In Nederland is de lijn verkrijgbaar via Udea en Waddendelicatessen. In België worden de producten gedistribueerd door Marma. Tevens zal in het komende nummer van Smaakmakend aandacht aan deze lijn worden besteed om ook consumenten op de hoogte te brengen.
Mail voor meer informatie naar: info@naturavida.info
Abonneren
Vacatures
Met fruit uit ongerepte natuurgebieden
Naturavida Fruitazijn: Een nieuw merk met innovatieve producten
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-09-25 Vivani introduceert zijn eerste Demeter chocolade
- 2023-09-12 Suikervrije biologische chocoladereep met karamel zeezout smaak geïntroduceerd
- 2023-09-07 Bio-volkorenpasta geschonken aan Voedselbank
- 2023-09-01 "Wij zitten in het segment dat een euro meer voor goede kwaliteit prima is, ook voor biologisch"
- 2023-08-31 "Je kunt veel meer met notenpasta's dan je in eerste instantie denkt"
- 2023-08-23 Test met Nederlandse bio-chocolade zonder toegevoegde suikers of zoetstoffen bij Denn's BioMarkt
- 2023-08-22 Verdere prijsstijging olijfolie verwacht vanwege lagere beschikbaarheid
- 2023-08-17 "De boeren waar Chocolatemakers mee werkt, kennen zelf het gehele proces"
- 2023-08-16 "Voor onze ambachtelijke gerookte amandelen heb ik een wachtlijst opgesteld"
- 2023-08-11 Cacaoboeren in Sierra Leone verhogen productie zonder bossen te kappen voor nieuwe percelen
- 2023-08-08 Bulgaars bio-chocolademerk verkent kansen in de Benelux
- 2023-07-21 Nieuw: Piadine Toast, 'tosti Italiaanse stijl'
- 2023-07-21 Nu verkrijgbaar: Pad Thai-noedels en Vietnamese vermicellinoedels
- 2023-07-20 Naar bio-popcorn graaien in XL grijpmachine
- 2023-07-13 Nieuw: Siciliaanse bio-pasta in voordeelverpakkingen
- 2023-07-13 "Verdere uitbreiding van de lijn met minibulkverpakkingen van 1 kilogram"
- 2023-07-11 Turkse bio-hazelnoten vanaf nu in papieren zakken en kartons verscheept
- 2023-07-03 Groentecrackers geven extra kleur aan de lunch
- 2023-06-26 Nieuwe raw honing: Mielbio Acacia
- 2023-06-21 Een einde maken aan de onnodig lange reis van cashewnoten