Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Familie verwelkomt meer dan 400 bezoekers

Bioland-Hoffest op Hofgut Roßberg een doorslaand succes

De familie Hense van Bioland-boerderij 'Hofgut Roßberg' heeft meer dan vierhonderd mensen mogen verwelkomen op hun Bioland-Hoffest. De organisatoren spreken dan ook van een groot succes. De familie heeft twee jaar geleden besloten om biologische scharrelkippen te gaan houden. Zo wilden ze bijdragen aan klimaatverbetering, de biodiversiteit bevorderen en het welzijn van de dieren verbeteren.

Er was grote belangstelling voor rondleidingen over de kippenboerderij. Hier kwamen zowel veel kinderen als veel volwassenen op af. Op het erf stond ook een marktkraam met groenten en fruit uit de regio. Deze werd bemand door Pedro Trabula.



En Rainer Filippi, de plaatsvervangend Bioland-voorzitter van de regio Reinland-Pfalz, gaf belanghebbende partijen uitleg over het belang van de biologische/ecologische landbouw en veeteelt voor mens en natuur.

De Bioland-boerderij verkoopt op vrijdag (13:00 uur tot 18:00 uur) en zaterdag (9:00 uur tot 13:00 uur) haar eigen biologische eieren in de boerderijwinkel.
Publicatiedatum: