Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Theetuin The Happy View viert lustrum

Op 6 juli is het vijf jaar geleden dat de Erna en Albert Zwarteveen hun prachtige tuin openstelden en heerlijke zelfgemaakte producten uit tuin of omgeving gingen serveren. Zij maken het de gasten daar graag naar de zin en bieden producten aan die biologisch en/of fairtrade zijn. Veel ingrediƫnten komen uit eigen tuin of directe omgeving en inmiddels is de kaart flink uitgebreid. Op afspraak wordt high tea geserveerd, geheel afgestemd op de wensen en het budget.

In de loop der jaren hebben Erna en Albert vele wandelroutes en fietsroutes gemaakt die voor bezoekers gratis ter beschikking staan. De unieke ligging maakt de theetuin een ideaal vertrekpunt of tussenstop voor wandelaars en fietsers.

Vanaf deze zomer is The Happy View tevens een erkend ANWB fietsservicepunt. Dit betekent dat fietsers er ook terecht kunnen voor kleine reparaties die zelf uit te voeren zijn. Er is een compressor aanwezig om de banden op te pompen.

Om dit eerste lustrum te vieren krijgen in de week van 5 tot en met 10 juli alle theetuingasten - zolang de voorraad strekt - een verrassing voor thuis mee. Theetuin The Happy View is gelegen aan de Rijnbandijk 32 in Maurik.

Klik hier voor meer informatie over The Happy View.
 
Bron: StadTiel
Publicatiedatum: