Theetuin The Happy View viert lustrum

Op 6 juli is het vijf jaar geleden dat de Erna en Albert Zwarteveen hun prachtige tuin openstelden en heerlijke zelfgemaakte producten uit tuin of omgeving gingen serveren. Zij maken het de gasten daar graag naar de zin en bieden producten aan die biologisch en/of fairtrade zijn. Veel ingredi├źnten komen uit eigen tuin of directe omgeving en inmiddels is de kaart flink uitgebreid. Op afspraak wordt high tea geserveerd, geheel afgestemd op de wensen en het budget.

In de loop der jaren hebben Erna en Albert vele wandelroutes en fietsroutes gemaakt die voor bezoekers gratis ter beschikking staan. De unieke ligging maakt de theetuin een ideaal vertrekpunt of tussenstop voor wandelaars en fietsers.

Vanaf deze zomer is The Happy View tevens een erkend ANWB fietsservicepunt. Dit betekent dat fietsers er ook terecht kunnen voor kleine reparaties die zelf uit te voeren zijn. Er is een compressor aanwezig om de banden op te pompen.

Om dit eerste lustrum te vieren krijgen in de week van 5 tot en met 10 juli alle theetuingasten - zolang de voorraad strekt - een verrassing voor thuis mee. Theetuin The Happy View is gelegen aan de Rijnbandijk 32 in Maurik.

Klik hier voor meer informatie over The Happy View.
 
Bron: StadTiel

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven