Whole Foods Market opent nieuwe winkel in West-Londen

Whole Foods gaat een nieuwe vestiging openen in West-Londen. De keten heeft momenteel al winkels in Kensington High Street, Camden, Stoke Newington, Clapham Junction en Soho. Het bedrijf heeft een huurovereenkomst getekend voor pand van meer dan 1800 vierkante meter in Fulham Broadway.

Whole Foods kondigde onlangs al aan dat het in 2013 een winkel in Richmond zal gaan openen. Vier jaar geleden heeft het Amerikaanse bedrijf in Kensington haar eerste Britse vestiging geopend. In Fulham zal de winkel de concurrentie aangaan met Waitrose, diverse outlets en de Union Market, die beweert tachtig procent producten uit Groot-Brittannië aan te bieden.

"Wij zien het als positief nieuws voor Fulham en verwelkomen Whole Foods dan ook", reageert retailmanager James Thompson van Union Market. "Concurrentie is alleen maar goed."

De Amerikaanse keten heeft in de eerste drie jaar na de lancering in het Verenigd Koninkrijk verlies geleden. Het heeft eerder toegegeven dat de vestiging in Kensington van 7400 vierkante meter te groot was. Bij die vestiging was ook een gebrek aan parkeerplaatsen. 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.