Soukra wordt centraal bio-verkooppunt van Tunesië

De komende zes maanden zal de verkoop van biologische producten in Tunesië meer georganiseerd gaan plaatsvinden. Vanaf zondag 26 juni wordt in Soukra een biologische markt gehouden. Of dit wekelijks of maandelijks wordt, is afhankelijk van het aantal geïnteresseerde biologische producenten.

Momenteel ligt de bio-consumptie in het Afrikaanse land nog vrij laag. Het ministerie van Landbouw hoopt op deze manier de nationale biologische landbouw te bevorderen. De markt heeft als doel om betere afzetfaciliteiten voor biologische producten te creëren. Lokale producenten kunnen er hun waren aan de consument presenteren en tegelijkertijd contacten leggen met potentiële handelaren en centrale inkopers. Volgens het ministerie van Landbouw kan deze markt alle belanghebbenden die actief zijn in de biologische landbouw samen gaan brengen.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.