2 en 3 juli

Linde's Hofje en Zuiver Kruid presenteren biologische proeverij

Biologische kwekerij Linde's Hofje en cateringbedrijf Zuiver Kruid presenteren op zaterdag 2 en zondag 3 juli een vegetarische en biologische proeverij op het terras van de Olsterhof in Olst. In het aangrenzende park zijn er verschillende muzikale optredens.

Zuiver Kruid heeft maar één visie: zuiver. Eigenaresse Rotem Beer staat met haar bedrijf voor vers en bijzonder eten, waarbij kruiden en specerijen belangrijke ingrediënten zijn. Rotem bakt onder andere hartige taarten met eigen tuinkruiden en cheesecake met witte chocolade en zwarte bosbessen.

Karen van Huizen van Linde's Hofje heeft een huiskwekerij waar ze duurzaam biologisch kweekt. Eén van haar specialiteiten, namelijk fleurige eetbare bloemen, vormt een groot deel van de ingrediënten van deze proeverij.

De proeverij is gratis te bezoeken en maakt deel uit van het Open Weekend bij lifestylewinkel de Olsterhof aan de A. Geertsstraat 16 in Olst. Op 2 juli is de proeverij van 12:00 tot 17:00 uur te bezoeken en op zondag van 11:00 tot 17:00 uur.

Klik hier voor meer informatie.
 
Bron: Salland Centraal

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven